naar de intropagina

portfolio

Een selectie van de uiteenlopende opdrachten van de afgelopen jaren:

 

 • Stichting Pensioenfonds voor Fysiotherapeuten

  Beroepspensioenfondsen: een bijzondere tak van sport in de pensioenwereld. Hierbij voorbeelden van de FysioPensioenKrant en de FysioPensioenActueel van de Stichting Pensioenfonds voor Fysiotherapeuten.

   

 • Stichting Pensioenfonds Hewlett-Packard Nederland

  Ook ondernemingspensioenfondsen zijn voor Lezen & Schrijven bekend werkterrein. Sinds oktober 2007 schrijft Lezen & Schrijven de teksten van het magazine HP Pensioen.

  nieuwsbrief hp

   

 • Stichting Pensioenfonds Nederlandse Advocaten

  Lezen & Schrijven verzorgde de communicatie van de Stichting Pensioenfonds Nederlandse Orde van Advocaten. Onder andere de website. Transparant en uiteraard juridisch verantwoord. Vanaf de eerste concepttekst.

  pna

 • Trivalent

  Talenten verder ontwikkelen, ook al zit pensioen nog zo in je genen. Inspirerende samenwerking op andere vakgebieden. Zoals op het gebied van HRM waarin Myriam Tripels van Trivalent zich heeft gespecialiseerd. Iets meer marketing wellicht, maar verder onverminderd integer, praktisch en doelgericht.

  Villa trivalent

 • De Zwart & Jongbloets gerechtsdeurwaarders en incasso

  Makkelijk als je geen last hebt van vaste sjablonen. Dat elke klant je iedere keer weer opnieuw uitdaagt. Zo breng je ook de kwaliteiten van gerechtsdeurwaarder De Zwart & Jongbloets aan de man.

  deurwaarder De Zwart

 • Stichting Mens Dier Nood

  Lezen & Schrijven is vanaf de eerste voorbereidingen betrokken bij de Stichting Mens Dier Nood. Zorgde en zorgt op de achtergrond voor de nodige bestuursfaciliteiten en in voorkomende gevallen voor een redactioneel zetje in de rug.

   

   

   

  naar website SMDN

 

/